6. nõi cursillo

Drága Testvéreim!

Egyre inkább nõ a bizonyosság bennem, hogy Isten számára is szeretett közösség a Cursillo. Ennek több jelzését is éreztem a lelkemben, abban a csodálatos három napban, amelyet február 7-10. között Máriabesnyõn tölthettem a 6. Váci Egyházmegyei Nõi cursillon.

   A munkatársak - köztük az apostoli lelkû Rektor, Ani - felkészülése, a tanúságtételek hitelessége, a jelöltek nyitottsága, és az a hálaadó lelkület, amely a résztvevõk lelkébõl áradt, megerõsített abban, hogy jelene és jövõje van a Váci Egyházmegyei Cursillónak.

   Meggyõzõdésemben csak erõsített az a csodálatos ajándék, hogy Beer Miklós püspök atya nemcsak, hogy meglátogatta közös együttlétünket, hanem imádságával, amelyet lelke egyszerûségével és nagyszerûségével mondott közöttünk, megerõsített, hogy a Püspök Atya számít egyházmegyéjében a Cursillo szolgálatára.

   Fel hát, Testvéreim! Legyünk jó munkatársai Krisztusnak, és az apostol-utódnak Igéje hirdetésében, és a közösségeink élõvé tételében.

   Az Úr áldása legyen továbbra is a Cursillón, a Váci Egyházmegyén, és Máriabesnyõn.

Mindannyitokat megköszönve Gazdánknak, Jézus Krisztusnak, hálás, lelkes szeretettel:     

                                                                                       Testvéretek: Boxi atya

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Portálunk igénybevételével, ön beleegyezik a cookie-k használatába.