Cursillósok írták a 2009. augusztusi ultreyáról

Sokakat megkerestem e-mail-ben, azzal a kéréssel, hogy írjanak egy mondatot a nyári nagy eseményünkrõl, az augusztusi ultreyáról.
Az alábbi kis írások érkeztek:

Kedves Testvéreim!
Nagyon igaza van a Balázsnak, hogy nem használjuk ki ennek az oldalnak a lehetõségeit. Én magam sem írtam semmit a Gödöllõi találkozóról, pedig nagyon hálás szívvel gondolok azokra a testvérekre akik ilyen jól megszervezték az elsõ Váci Egyházmegyei ultreyát. Köszönet mégegyszer Ferenczi Annának és segítõinek.
Nálunk még csak a jövõ héten indulnak a kis csoportok a nyári szünet után. Tehát a jövõ héten is írok pár sort. Addig pedig jó lenne tudni mindenkirõl egy-egy mondatot.
Most nagyon várom, hogy ki lesz az aki ír ide egy pár sort.
Szeretettel és egy vidám de coloressel üdvözlök mindenkit: Magdi

Kedves Cursillós Testvérek!

Szeretettel küldöm ezt a levelet:
Ahogy a nyár elején elvégeztem Máriabesnyõn a Cursillót és augusztusban Gödõllõn én is ott voltam a csodálatos ultreyán, megerõsített engem abban, hogy az egyházközségem ismét tennem kell. Kértem a Szentlélek segítségét, hogy megtaláljam a feladatomat. A Szûzanya tisztelõjeként, a Mária Út Egyesület tagjaként a Mária Rádió közel áll a szívemhez. Ennyi segítséggel igazán könnyû volt. Az augusztusi Egyházközségi Családi Napon a Mária Rádiótól kihozott szép szóróanyaggal, nagy adag jókedv és  Terike barátnõm segítségével majdnem 100 új Mária Rádió Magazin igénylõt gyûjtöttünk. Örömmel vállaltuk, hogy mindíg ki is kézbesítjük a Magazinokat.A Mária Út Egyesületben is adódott számomra is munka. Szombaton jelzést festettünk Szob és Márianosztra között, azt remélve, hogy a november 13-i zarándoklatra már egy jelzéssel ellátott zarándokúton mehetünk. Remélem közületek is lesznek páran, akik meghallják a Szûzanya hívó szavát.

Szeretettel üdvözlök mindenkit!

De colores!
Erzsi

Nagyon-nagyon jó volt! Jó lenne sûrûbben találkopzni személyesen.

Miklós

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Portálunk igénybevételével, ön beleegyezik a cookie-k használatába.