12. nõi cursillo

Drága Jó Barátaim!

Újabb életjelnek bizonyult a Váci egyházmegye életében a 12. váci egyházmegyei nõi cursillo!!!

Ferenczi Anna testvérünk és munkatársi csoportja csodálatos felkészültséggel és hatalmas ügybuzgalommal mutatta meg, milyen szép gyümölcsöket teremhet az Isten országáért odaajándékozott szolgálat.

 

 20 csodálatos lélek kért és kapott megerõsítést Szentséges Gazdánktól ezekben a napokban. Egyéniségük, igazi ajándéknak bizonyult számunkra. A Szentlélek, aki mindig tudja, kinek milyen ajándékra van szüksége, látványos módon mutatta meg, hogy pontosan azokat a kegyelmeket árasztotta ki ezekre a testvéreinkre, amelyekre itt és most szükségük volt.

   Akinek saját méltósága visszanyerése volt az indító kegyelem, azt kapta meg. Aki keresztjének nehezét érezte túl súlyosnak, megkönnyebbülést nyert. De a barátokra találás csodálatos ajándéka szinte minden résztvevõnek az arcán sugárzott a három nap és a Záró-ünnepség alatt is.

   Részemre különleges ajándék volt István atya sugárzó egyénisége. A Váci Cursillo nagy kincse Õ. ne felejtsük el megköszönni Gazdánknak.

Van jövõje a Cursillónak, a Váci Egyházmegyében is, Igazi munkatársak születnek az Úr szõlõjében végzendõ munkára.

   Uram, õrizd meg lelkesedésünket és áraszd ránk ajándékaidat továbbra is. Nagyon szeretnénk sok-sok ember számára átnyújtani a Te közelséged életet újjáteremtõ ajándékát.

 

Szeretõ öleléssel köszöntök mindenkit. Maradjunk továbbra is Jézus közvetlen közelében:

                                                                                                                                                       Boxi atya

 

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Portálunk igénybevételével, ön beleegyezik a cookie-k használatába.