Aszódi ULTREYA élménye2

Derűs reggelre ébredtünk.2013.04.13 –án mikor elindultunk Kiskunlacházáról Aszódra az utreyára. Útközben jó hangulatú, testvéri beszélgetések alakultak ki egymás között. Gyönyörű panorámás kilátás volt a kisbuszból. 

Rácsodálkoztam, hogy milyen szépnek teremtette Isten a világot. Észre sem vettük és már meg is érkeztünk. Nagy volt a várakozás, ahogy beérkeztünk a terembe. Egyre másra jöttek a kézfogások, ölelések. Szinte belesüppedtünk a szeretetbe. Mindenkinek volt mondani valója a másiknak. Szinte az öröm érzettől elragadtatásban volt részünk.11-kor kezdődött a Szent mise felemelő volt az Atyák közös misevégzése. Külön ajándéknak tartottam a gyónási lehetőséget. /Boldogok akiket az Úr meghív asztalához/
Szellemi táplálékok után testi táplálék is várt bennünket. Az asztalok finomabbnál finomabb ételektől és italoktól roskadoztak, nagyszerű érzés volt hogy az Úr micsoda terített asztalt készített nekünk cursillós testvéreink által.
Ezután a Cursillós nagycsoport ketté vált nőire és férfire. A férfi Cursillós testvérekkel egy nagy terembe Boxi atya vezetésével elkezdtük az öröm kör beszélgetést.
Számomra nagyon nagy hatást gyakoroltak ezek a férfiak, amilyen szeretettel élménygazdagon beszámoltak az elmúlt eseményekről, tanúságot tettek a hitükről.
Kézen fogható volt a Szentlélek erejének munkálkodása.
Semmi sem választhat el az Isten szeretetétől minket.

Már nagyon várom a következő találkozót.
Vass János

DE COLRES!

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Portálunk igénybevételével, ön beleegyezik a cookie-k használatába.